PÅ Media är en kreativ produktionsbyrå och tryckeri, vi hjälper våra kunder med kreativa lösningar och produktion inom tryck och digitala medier. Våra kunder är reklambyråer, inhousebyråer, eventbyråer och marknadsavdelningar hos företag som uppskattar hög service samt en trygg leverantör.

Låt oss
inspirera dig!

PÅ Media är en kreativ produktionsbyrå och tryckeri, vi hjälper våra kunder med kreativa lösningar och produktion inom tryck och digitala medier. Våra kunder är reklambyråer, inhouse byråer och marknadsavdelningar hos företag som uppskattar hög service och en trygg leverantör.

Låt oss
inspirera dig!

QR-koden

PÅ Medias lösning för bordsplacering med QR-kod leder till en landningssida som hanterar bordsplaceringen helt digitalt.
Kunden har full access att styra över bordsplaceringen ända in till sista stund och alla gäster får en snabb och tydlig översikt vilket bord de ska till. DNB Bank har använt denna lösning både till kundevent och sin egna stora sommarfest.

År 2024 skjuter den globala användningen av QR-koder i höjden. Tack vare sin bekvämlighet, effektivitet och mätbarhet använder företag QR-koder för att skapa starkare engagemang, dela information och skapa en mer sömlös upplevelse för mottagarna. QR-koden är här för att stanna!

PÅ Media har egen produktion av skräddarsydda och exklusiva förpackningar inhouse i Stockholm, med andra ord ”Made in Sweden”, with love from PÅ Media.

Creator Kit Beauty för Holmen Iggesund

PÅ Media hade nöjet att skapa konstruktion och producera det intresseväckande projektet Creator Kit Beauty för Holmen Iggesund. Creator Kit Beauty är uppbyggd kring fyra skönhetstrender: Skönhet i biologisk mångfald, Inkluderande skönhet, Naturlig hälsa och Zero waste skönhet. Vi har översatt dessa trender till kreativa kartonglösningar och effekter för att göra dem mer påtagliga än broschyrer eller videor. En annan aspekt av kittet är det hållbara materialet som används.

PÅ Media som tryckeri arbetar till största del med Invercote-kartong som tillverkas närproducerat i Sverige och Iggesund av färsk träfiber av känt och spårbart ursprung från hållbart skötta skogar. Holmen Iggesunds kartongbruk har spårbarhetscertifikat och extremt låg klimatpåverkan, eftersom det är självförsörjande på energi. PÅ Media AB är dessutom FSC®-certifierade sedan år 2009.

”Creator Kit Beauty kommer att ge oss en möjlighet att tillsammans med våra kunder utforska vad som händer i skönhetsbranschen och möjligheterna med vår premiumkartong.”

Johan Nellbeck, vd Holmen Iggesund

GLOWiD

Starter Kit och Take Away Box för GLOWiD. PÅ Media konstruerade och producerade förpackningarna. Tryckt på Invercote Creato som är en svensk kartong från Holmen Iggesund.

Xlash

Megaförpackningar till reklamfotografering för Xlash. PÅ Media stod för konstruktion och storformatsproduktion.

Adventskalender
för Snusbolaget

Adventskalender som sålde slut på åtta dagar! PÅ Media stod för skräddarsydd konstruktionslösning samt grafisk formgivning. Kalendern trycktes på premiumkartongen Invercote, stansades, monterades för hand samt packades med 24 st olika snusdosor.

Greenhouse
STHLM

Kassar i kartong för färska örter till bostadsprojektet Greenhouse STHLM. PÅ Media stod för skräddarsydd konstruktion av kasse och all produktion. Produktionen bestod av foliering i svart på Kraftpak kartong, digital stansning, kantlimning och handmontering av handtag.

Hemnet

Kreativ och engagerande inbjudan till Guldhemmet Galan. Handgjorda boxar klädda i svart sammetsliknande material. I boxen fanns ett inbjudningskort med en QR-kod som gick till galans inbjudan på webben. När gästen lyfte kortet i boxen tändes ledbelysningen runt spegeln i botten, detta samverkade fyndigt med ett budskap i inbjudan.

GLOWiD

Kreativ och lyxig påskbox med skönhetsprodukter från GLOWiD. PÅ Media skapade konstruktionsdesign, tryckte på Invercotekartong, glosslaminerade samt stansade förpackningarna.

L’Usine Bleue

Kreativ årsredovisning för L’Usine Bleue. Årsredovisningen producerades med limbunden rygg och produktens stora format trycktes i vår digitala tryckpress som hanterar extra wide arkformat. Årsredovisningen vann Svenska Designpriset 2022! Kund och bild: Søder Reklambyrå.

Whirlpool

Vi lanserade inför 2023 en webbportal för Whirlpools kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Portalen erbjuder enkel hantering för att beställa dekaler på sitt eget språk till programpaneler för vitvaror. Allt hanteras enkelt och smidigt via webben och smart integrerat med ”print on demand”.

E-learning

PÅ Media skapade en skräddarsydd lösning för DNB DealerHub i vår flexibla och kraftfulla crossmediaplattform. DNB Bilfinans erbjuder sina återförsäljare en smidig och digital e-utbildning. År 2023 lanserades den fantastiska versionen DNB Dealerhub 2.0. Dealerhub innehåller tydligt uppdelade avsnitt med övningar för microlearning som ger lärande i egen takt. E-learningplattformen har pedagogiskt content som filmer, bilder samt utbildande text. Gamification tillämpas för att interagera och motivera på ett lättsamt sätt.

Kompetensutveckling kommer att vara högprioriterat för många organisationer 2024. Eftersom medarbetarna kommer att behöva lära sig nya färdigheter, ta nya roller och uppdatera sina kompetenser för att bli mer konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.

DNB

PÅ Media fick i uppdrag att leverera grafiskt material till den årliga DNB Nordic Credit Conference i Stockholm. Det var skyltmaterial, rollups, eventvägg och fönsterdekor. Vi skapade grafisk form, producerade allt inhouse samt var ute hos kund och monterade både fönsterdekor och skyltar.

GLOWiD

PopUp Store aktivitet på Stureplan med GLOWiD. Kunderna kunde ta del av solskyddsprodukter och skönhetsprodukter. Aktiviteten visualiserades som ett glasstånd vilket gav en lekfull sommarkänsla. PÅ Media producerade tryckta produkter i små och stora format samt var på plats och dekorerade.

Nynas

Nynas hade konferens med tema flygplats. Konferensen var på Radisson Blu Arlanda och PÅ Media formgav och producerade trycksaker samt dekor. Vi skapade personaliserade pass med agenda, namnbadgar, skyltar, rollups samt en säkerhetsportal tillverkad i lättviktsskivor. Portalen konstruerades i CAD-program, skars digitalt och handmålades.

Guldmyran 20 år

Guldmyran firade 20 år med en festlig kväll i Stockholms Stadshus. PÅ Media producerade talarkort, skyltar, affischer, menyer, namnbadgar, bordsplaceringskartor och bordsnummerskyltar figurskurna som myror. Prisstatyerna printades med modern 3D-teknik och kombinerades med handgipsning i botten.

I framtiden handlar det inte om att välja mellan digital eller fysisk kommunikation, det handlar om att kombinera och maximera. Det finns många olika lager man kan tillämpa på fysiska event för att förstärka effekten.

Skalbara och återanvändbara
event lösningar

Mycket handlar idag om upplevelser, man vill ha en skön känsla. Ett möte/event kan byta skepnad under dagen. Med hjälp av system som enkelt kan bytas ut ha olika motiv på framsida och baksida och vara flyttbara så kan man skapa ett flertal olika kombinationer och storlekar. Montern kan se ut på ett sätt idag men imorgon har vi ett nytt utseende!

Boka ett idémöte med oss eller ett eget VIP-seminarium!

Du får förutom en massa insikter och idéer
även din alldeles egna PÅ Media mugg!

Hoppas du fått idéer och trevlig inspiration till kommande projekt. Vi hoppas att du vill ta ett idémöte med oss, så tveka inte att höra av dig. Eller varför inte boka ett VIP-seminarium hos er eller hos PÅ Media? Vårt inspirationsseminarium erbjuder upplyftande insikter om förpackningar, trycksaker, datadriven och automatiserad kommunikation samt trendspaning. Ni kan vara en liten till större grupp och blir det på morgonen så bjuder vi även på frukost!


Hoppas vi ses snart!

The form requires you attention please fill out all details.